YAĞMUR YAZICIOĞLU ANAOKULU
Sundura Mahallesi. 20. SK. No 6/1 Hopa / Artvin

VİZYON

Eğitimleri üstlendiğimiz 3-6 yaş arası çocuklarımıza sevgiyle dolu ,çağdaş bir eğitim ortamı sunacak okulumuza atılan minik adımlar geleceğe atılan büyük adımlara dönüştürmektir.

MİSYON

Özgüvenli ,kendisi ve çevresiyle barışık ,doğa ve hayvan sevgisine sahip ,mutlu ,başarılı ,empati göstermeyi ve paylaşmayı bilen, karar verme yeteneğine sahip öğrenmeye açık, yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ;sevgi dolu bir çevrede çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak ,oyun yoluyla ve çok yönlü eğitim -öğretim yöntemleriyle çocuğun gelişim düzeyine yönelik etkinliklerle öğrenimlerini desteklemek ve Türkiye´nin en iyi okul öncesi eğitim kurumlarından biri olmaktır.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM